AddThis Smart Layers

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Δείτε τον τρόπο για την εύκολη και ασφαλή μεταφορά των αγροτικών προϊόντων σας

Είμαστε στο 2014 και πλέον επειδή  τα κόστη για όποια εργασία θέλουμε να κάνουμε στις αγροτικές μας καλλιέργειες έχουν ξεφύγη, βασικό μας μέλημα ειναι ο εκσυγχρονισμός με σωστά και λειτουργικά μηχανήματα που κύριο στοιχείο για την χρήση τους θα ειναι το συμφέρων του αγρότη...
Έτσι λοιπόν, και με γνώμονα τα παραπάνω  θα σας δείξουμε των σωστό τρόπο μεταφοράς των αγροτικών-γεωργικών προιοντων σας με σύγχρονα Ρυμουλκούμενα-Ημιρυμουλκούμενα μηχανήματα, που έχουν με μικρο κόστος αγοράς, εύκολη χρήση και μεγάλη διάρκεια ζωής κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες λειτουργίας.
 Η εταιρεία μας είναι  κατασκευαστής ρυμουλκούμενων οχημάτων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει Ρυμούλκες πολλαπλών χρήσεων, Καρότσες ανατροπής, Πλατφόρμες μεταφοράς, Ρυμουλκούμενα Jumβο οχήματα, Τρέιλερ, Μονοαξονικά, Διαξονικά, Τριαξονικά, Ανατρεπόμενα οχήματα και πολλά αλλά. Ως κατασκευαστής  ειδικότητας ρυμουλκούμενων μηχανημάτων  έχουμε την πολυτέλεια να  κατασκευάζουμε ρυμούλκες για τρακτέρ  όλων των τύπων  που είναι επί παραγγελία και σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις προσδοκίες του κάθε πελάτη.  Σωστές και οικονομικές  λύσεις για όλα τα επίπεδα μεταφοράς με Μηχανήματα αντοχής, σταθερά, με πολύ καλές επιδόσεις, αποτελεσματικά, αξιόπιστα  και εύκολα στη χρήση. Ανακαλύψτε τις καινοτόμες  κατασκευές  μας  που είναι σημείο αναφοράς για τα Συρόμενα και Επικαθήμενα  ρυμουλκούμενα οχήματα, που διαθέτουν υψηλή ποιότητα κατασκευής στις καλύτερες τιμές της Ελληνικής αγοράς.

Παρακάτω κάντε κλικ για να δείτε τα μηχανήματα-εργαλεία μας:


 Ρυμούλκες Ανατρεπόμενες καρότσες. Πλατφόρμες  Πλατφόρμες μεταφοράς. Καρότσες  Ρυμούλκες για τρακτέρ.

Γεωργικά Μηχανήματα | Αγροτικά Μηχανήματα | Φωτόπουλος Σαράντης & Υιοί | Καβασιλά Ημαθίας | Τηλ: 2331038270